Printer Friendly Version U Hamburgu održana medjunarodna konferencija “Inovirati, uskladiti i unaprediti” u organizaciji GCCCF @ 4 December 2018 10:56 AM

novembar 2018.

     

GCCCF – Global Clinical+Care Coordination Forum na čijem je čelu Ljubisav Matejević, organizacija koja se bavi holističkim pristupom neophodnih transformacija u pružanju zdravstvene zaštite organizovala je u novembru mesecu, u Hamburgu medjunarodnu konferenciju “Inovirati, uskladiti i unaprediti” (“Inovate, Orchestrate and Elevate”).

Konferencija je okupila stotinak predstavnika iz Nemačke, Švajcarske, Austrije, SAD, Bahreina, UAE, Velike Britanije, Danske, Poljske, Slovačke, Italije, Rumunije, Litvanije, Rusije i Srbije, različitih instituta, organizacija i firmi koje se bave pružanjem usluga u oblasti unapredjenja i organizacije zdravstvene zaštite, kao i lekara. Kongresu prisustvovao i državni sekretar Ministarstva zdravlja Rumunije, C. Grasu. Iz Republike Srbije prisustvovali prof D.Petrović I dr. I.Vučković sa Stomatološkeklinike u Nišu i dr. M.Vukićević sa KCS iz Beograd, kao I M.Jeftić, director IN2 Informatički inženjering iz Beograda. Skupu prisustvovala konzul Lidija Ivanović.