| |     Deutch | English  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

UPLATA DONACIJA:

floodrelief.gov.rs

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 8:00 – 16:00 časova
Konzularno odeljenje:                              Rad sa strankama: 8:30 - 13:00 časova - sredom i od 15:00 do 18:00 časova

Praznici

Adresa
Harvestehuder Weg 101
D-20149 HAMBURG
NEMAČKA

Telefon: + 4940 / 416-22-60, 416-22-612 Lokacija/Mapa
Faks:     + 4940 / 410-47-47 Konzularna nadležnost
E-mail: gk_hamburg@web.de Počasni konzuli
Veb sajt: http://www.hamburg.mfa.gov.rs  

                                            OVDE PROVERITE DA LI JE URAĐEN VAŠ BIOMETRIJSKI PASOŠ

OVDE PROVERITE DA LI JE URAĐEN VAŠ BIOMETRIJSKI PASOŠ


 
 
 
MANIFESTACIJA DANI SRBIJE

U galeriji Kunstätte am Michael u Hamburgu, Neanderstr. 21, od 6. jula do 28. avgusta  2015. održaće se manifestacija posvećena srpskoj kulturi i umetnosti. Tokom trajanja manifestacije predviđen je prigodan program, a svečano otvaranje održaće se 5. jula u 13,00 časova.

Retrospektiva slika nedavno preminulog slikara Janka Mihailovića i odabrana platna Helmuta Stürmera, uz muzički program za koji je  zadužen SKUD "Mladost" iz Hamburga, kao i male  srpske poslastice i kvalitetna srpska vina  učiniće  da se svi posetioci prijatno osećaju i uživaju u šarmantnom ambijentu galerije.

Pozivamo zainteresovane da svojim prisustvom uveličaju otvaranje manifestacije, kao i da uzmu učešće u pojedinačnim događanjima, naznačenim u priloženom programu.

 

 

Opširnije...
Odluka o ulasku bez viza nosioca stranih putnih isprava

Vlada Republike Srbije je na sednici održanoj 30. oktobra 2014. godine usvojila Odluku o ulasku bez viza nosioca stranih putnih isprava, koji poseduju važeću Šengen vizu, vizu Velike Belitanije i ostalih država članica Evropske unije, ili vizu Sjedinjenih Američkih Država i nosioca stranih putnih isprava koje imaju regulisan boravak u državama Šengen zone, državama članicama Evropske unije ili Sjedinjenim Američkim Državama.

Ovom odlukom, koja je stupila na snagu 08. novembra 2014. godine, pomenute kategorije stranih državljana mogu bez viza ulaziti, tranzitirati i boraviti u Republici Srbiji, najduže do 90 dana u periodu od šest meseci, s tim da dužina boravka mora biti usklađena sa periodom važenja navedenih viza ili dozvola boravka.

Nosioci putnih dokumenata izdatih u skladu sa medjunarodnim konvencijama (Travel Document, Fremden Pass) moraju posedovati vizu za ulazak u Republiku Srbiju.

 


Slanje/prijem novca preko Pošta Srbije

Slanje / prijem novca preko JP Pošta Srbije za Francusku, Rusiju, Ukrajinu, Belorusiju i Crnu Goru.

 

 

Opširnije...
Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova